آشپزی سوگلی

 

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ                            ۱عدد

پودر قند                                        ۱ تا ۲ لیوان (بستگی به بزرگی یا کوچکی تخم مرغ و یا تراکم پودر شکر در لیوان داره که شما باید شکر رو کم و زیاد کنید)

وانیل                                            نصف ق چ

 

طرز تهیه:

۱-اول وانیل و سفیده رو هم میزنیم تا این حد کف کنه.

 

۲-حالا پودر شکر رو اضافه میکنیم.باید اینقدر بریزید که آیسینگ کاملا غلیظ بشه .

توجه داشته باشین که پودر شکر باید لطیف باشه پس چند بار آسیابش کنین.

خوب حالا رویال آیسینگ شما آماده ست! به همین سادگی در کمتر از 5 دقیقه! حواستون باشه که از این لحظه به بعد فرصت زیادی ندارید و باید سریعا کار تزئین رو شروع کنید. اگه تازه کارید و سرعت عمل ندارید با یه دستمال کاغذی آشپزخونه که مرطوب شده روی ظرف رو بپوشونید که هوا باعث خشک شدن آیسینگ نشه.

۳-حالا توی قیف رو از رویال آیسینگ پر کنید.من این قیف رو با کاغذ روغنی درست کردم.

 

۴-نوک قیف رو بچینید و روی قند رو آیسینگ بزنین.یه فشار به قیف بدین و از رو قند برش دارین.

 

۵-بعدش مرواریدهای خوراکی رو فرو کنین تو آیسینگ.

حالا بذاریدشون یه گوشه ای تا خشک بشن .

رویال آیسینگ بعد از خشک شدن مثل قند میشه و طعم و بوی سفیده تخم مرغ هم نمیده!

 

من نتونستم قندهای حبه ای حاضری پیدا کنم!!! و از تو قندهای شکسته اینا رو برداشتم!!!!!

دفعه آینده حتما رو قندهای آماده کار میکنم تا کارم تمیزتر دربیاد.

نوشته شده در سه شنبه پنجم اردیبهشت 1391ساعت 13:33 توسط سوگلی|


آخرين مطالب
»
» کیک تولد همسری
» کیک آسمون
» کاپ کیک چیزبرگری!!
» دلمه برگ موی مجلسی
» کیک روز مادر
» پروانه های شکلاتی
» باقلوای کادایف
» تزیین قند
» کیک اسفناج

Design By : Pichak